Etter en tids planlegging, lanseres nå et blokkprosjekt som skal gå over 16 måneder. I tillegg til mønsterbeskrivelse på en ny blokk hver måned, får du også mønster på et «sideprosjekt» hvor månedens blokk blir brukt i en aller annen form. Dette kan være en løper, veske, pute, toalattveske osv.

«Alle mine stjerner» har jeg kalt prosjektet. Det vil bestå av 16 ulike stjerneblokker som til sist syes sammen med et hovedstoff til et teppe, duk etc. på 175 x 175 cm. Størrelsen kan enkelt forstørres til f.eks. et sengeteppe. Her tar du utgangspunkt i det peneste, ensfargete stoffet (svakt mønster går også) du kjenner til. Dette blir hovedstoffet. Blokkene kan du sy av f.eks. restestoffer eller stoffer du har samlet i stoffhylla di gjennom årene. Nærmere beskrivelse følger med første utsendelse som kommer den 1. mai 2019, men jeg kan avsløre at hovedstoffet vil utgjøre størsteparten av teppet.

Årets farge er i følge Fargerike, grønn, som f.eks. denne blågrønn fargen. Den bruker jeg i «sideprosjektet», dvs. det lille prosjektet hvor jeg bruker den første månedsblokken. Sammen med sort gir den et moderne og stilig uttrykk. Hele blokken avsløres ikke nå, bare en liten «smakebit». Selve stjerneblokken som skal i hovedprosjektet, har en annen fargesammensetning. Det er det som er så spennende med blokker – at de gir forskjellige uttrykk avhengig av farge- og stoffvalg.

Ønsker du å være med, se nærmere beskrivelse og priser på peggy.no Det kan bestilles som digalt abonnement eller som papirutgave (tilsendt i posten mot tillegg for porto).

One comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *