Årets julehefte begynner å bli utsolgt rundt omkring i butikkene nå.  Lageret her hos oss (Peggy) er tomt og jeg legger derfor ut julemagasinet for kjøp i digital form.  Du betaler via PayPal.  Det kan du gjøre enten ved at du har en PayPal-konto eller med kredittkort.

Alle himmelens stjerner – BOM

Blokk 6 i BOMen «Alle himmelens stjerner» er nå under «konstruksjon»:-).  Ved alle disse utsendelsene får abonnentene også tilsendt et mønster på ett prosjekt hvor månedens blokk er benyttet i en aller annen form.  Ønsker du å vite mere om BOMen eller kanskje bli abonnent, finner du mere info på siden Alle himmelens stjerner.

Spotted fra Zen Chic

Som tilleggsmønster denne måneden har jeg tenkt noe litt «julete» med utgangspunkt i 4 av disse nydelige stoffene fra Zen Chic.  Stoffpakken er kjøpt hos Lappedilla i Bodø.  Du finner stoffpakken i nettbutikken deres:  lappedilla.no  Dette mønsteret blir muligens utgitt som digitalt mønster tilgjengelig for alle å kjøpe.

Jeg er jo opptatt av det norske, nordiske og nord-norske.  Disse fargene synes jeg matcher julens og vinteren farger her nord.  Har plukket ut 4 av de «kaldeste» av dem til juleprosjektet mitt.  Veldig spent på å gå igang.  Har planer om litt stitchery på deler av det.  Rødmelert og sort DMC-garn kombinert med litt lekre perler fra Panduro – hm….tenke, tenke…

Spotted fra Zen Chic.

Julekalender fra Zen Chic

Enkelte utvalgte stoffer fra serien «Spotted» finner du i denne julekalenderen fra Zen Chic + mange andre stoffer fra Zen Chic.  I kalenderen finner du stoffbiter som til sist syes sammen til en quilt på 33″ x 33″.  Av restene kan du sy den flotte puten nedenfor.  Kalenderen kan du f.eks. kjøpe på Lappdilla.no.  Der var jeg innom i dag og vet at de har flere igjen.

Grunge fra Moda Fabrics

På FB-sida til Fantasi dukket disse herlige stoffene fra serien Grunge (Moda fabrics) opp.  Måtte bare bestille en halvmeter av hver med det samme.  Det blir nok et prosjekt ut av dem, enten et hvor alle stoffene er bruket, eller bare et utvalg av dem.  De er jo lekre både som høst- eller vårprosjekt.

Ønsker alle en fortryllende helg!

 

One comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *