Dette teppet er inspirert av det vi kan betegne som nordisk farger. Lys, duse, farger fra jord, treverk, hav og himmel i nord. Minimalistisk og enkelt. Du kutter og syr toppen på en litt lang kveld. Quiltingen kan du ta litt etter litt, dvs, å quilte rute for rute – leke deg med med ulike quiltemønster. Den kan også quiltes med rette sømmer eller med «stort» puslespillmønster over det hele. Bruk gjerne Lenes silketråd som gir en litt skinnende effekt.

«Himmel og hav» fotografert i Efjorden i Nordland med fjellene ved Lødingen i bakgrunnen.
Bildet er hentet fra en artikkel i ABCnyheter

Her du lyst til å lese mere om nordisk interiørtrend, finner du en bra artikkel her. Artikkelen er fra 2017, men den nordiske trenden er ganske så tidløs og like aktuell i dag.

I fremtiden vil gratismønstrene mine bli lagt ut i en egen FB-gruppe som jeg har opprettet nå. Klikk deg inn på linken her eller søk den opp på FB og be om å bli lagt til som medlem: Scandinavian Quilt Der vil du også finne bilder og inspirasjon for både quilting, interiør, klær, vesker m.m. Alt med utgangspunkt i dagens mote- og interiørbilde.

Du finner også gratis mønster på «Frisk vår» og «Mørketidsteppe». Alle mønster blir lagt under «Filer». Håper vi sees i den nye gruppen:-)

«Frisk vår» – Store og fargerike blokker. Gratis mønster iFB-gruppa

«Mørketidsteppe» – Sydd av 3 mtr hvitt og 1 Charmpack – Gratis mønster i FB-gruppa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *