Alison Glass presenterer sin 2019 Sun Print-kolleksjon. Jeg er meget «svak» for hennes sammensetning av fargene i sine kolleksjoner. Spesielt er jeg begeistret for de «gusjegrønn, sure» fargene.  Disse fargene er de som gjør designe hennes helt spesielle.  Fargerike på en helhetlig måte – ikke sprakende, men hele modellene hennes henger sammen på en «mettet» og vakker måte.  Kombinasjonene med orange, rosa, lilla og cerise er utrolig spennende.  Slike farger som vi tidligere lærte ikke passet sammen, er bare helt utrolig flotte sammen.

Sun Print 2019 fra Alison Glass

Denne kolleksjonen kommer i januar, men jeg klarte ikke å vente, så jeg bestilte for et øyeblikk siden Sun Print 2018.

Sun Print 2018 fra Alison Glass

Jeg vet ikke om det er noen norske butikker som selger kolleksjonene hennes.  Produsenten er Andover Fabrics, men hvem, og om det er noen norsk agent for dem, kjenner jeg ikke til.  Tidligere var det Per Olden, men de mener jeg har lagt ned for noen år siden.  Jeg bestilte fra nettbutikken til Alison Glass.

Hva jeg skal sy av dem, vet jeg ikke.  Kanskje jeg lager et deilig, fargerikt og moderne teppe.  Blir det bra, lager jeg mønster av det.  Enkeltmønster eller som en del av et annet «prosjekt».

Nedenfor ser dere eksempler på noen av de fantastiske teppene til Alison Glass.  Mere ser du på nettsidene hennes ellet på hennes FB-sider.  Ta en titt og la dere inspirere.  Du kan også følge henne på Instagram på alisonglass.

På nettsidene til Alison Glass kan du kjøpe stoffer, kits eller mønster,

3 comments

  1. Jeg ble skikkelig forelsket . Tar du inn disse fargene ? Skulle gjerne hatt de som der første teppe er laget av. Ble i godt humør i en mørk november kveld.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *