Dette er en varslet kolleksjon fra Robert Kauffman.  Aldeles nydelig!   Nordisk og skandinavisk fargepalett.  Kjølig, avdempete pastellfarger som avspeiler vinterens farger her i nord.  moderne og vakre puter og tepper presenterer stoffene på en flott måte.  Dessverre har jeg ikke «plass» til disse fargepalettene i huset mitt, men jeg skulle så gjerne hatt det.  Jeg har fryktelig kyst til å sy noe av disse stoffene!

Serien heter Winter Shimmer designet av Jennifer Sampou for Robert Kauffman.  Jeg håper virkelig at de norske butikkene tar inn denne kolleksjonen.  Som jeg forstår vil de ankomme i butikkene i juni 2019.  Forferdelig lenge å vente!  Skandinavisk design er klassisk og tidløst.  Jeg synes nok at quiltingen i Norge er alt for mye influert av utenlandske farger og trender.  I liten grad produseres det mønster og stoffer som gjør det mulig å sy interiør som passer inn i dagens trendbilde her i Norge og Skandinavia.  Med denne serien skulle det la seg gjøre å sy noe som bærer preg av norden og vinterens kalde farger her nord.

«Frozen» – Mønster på barneteppe eller veggteppe.

Disse stoffene skulle passe veldig godt til dette teppet.  Fargene i teppet er inspirert av filmen «Frozen».  Applikerte stjerner, isbjørner og snøkrystaller.  Bakgrunnsbildet er fra Svalbard.

Blogglisten

hits

2 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *