Det er nå snart 10 år siden jeg lagde dette mønsteret som ble publisert i første utgave av myQuilt magasin (01/2010). En enkel løper med koselig stitchery.

Ideen med å lage magasinet myQuilt var å kunne presentere moderne og tidsriktige mønster som skulle kunne finne en plass innenfor dagens interiørtrend. Selv hadde jeg også et sterkt ønske om å presentere mønster i mere nordisk og norsk stil.

Som dere sikkert vet, ble myQuilt magasin startet av Kari Renolen og meg. Meget spente var vi på mottakelsen av vår første utgave som ble til i Efjorden i Ballangen kommune i Nordland. Vi tegnet og komponerte alle mønstrene selv. Sydde, fotograferte, laget layout og produserte alt det grafiske selv før vi sendte over en trykkeferdig fil til trykkeriet som så trykket og sendte ut det første myQuilt magasin i juni 2010.

Av ulike grunner valgte jeg å selge min andel i myQuilt i 2014. Det ble drevet videre av Kari Renolen noen år før det ble solgt til AnnAKa. Selv lager jeg fortsatt en del mønster. Først under logoen Peggy, men nå har jeg oversatt en del mønster til engelsk som jeg utgir under logoen Scandinavian Quilt Pattern. Der vil jeg også i fremtiden utgi et årlig julemagasin.

Om du ønsker så sy løperen som var på forsiden av den aller første utgaven av myQuilt magasin, kan du laste den ned her helt gratis:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *