«Orange tulipaner»

Dette var ett av de første mønstrene jeg laget.  Inspirert av det fantastiske stoffet fra Kaffe Fasset som dere ser i rammen.  Stoffet er fra serien «Auricula» og er en av hans tidlige serier.  Jeg tror ikke det er i handel langer, men jeg fant faktisk stoffet på E-bay.  Der kan du bla deg gjennom mange av hans vakre stoffer og kanskje sikre deg en skatt eller to.

Mønster på Orange tulipaner

Auricula fra Kaffe Fassett
Auricula fra Kaffe Fastsett

Bildet er tatt i stua vår da vi bodde i Mesnali.  Vi hadde akkurat malt veggene hvite og så sydde jeg hvite gardinkappe som vi hadde i både stua og på kjøkkenet.  Veldig koselig å finne dette bildet.  Utenfor vinduet hadde vi et stort tre hvor dompap, gulspurv, kjøttmeis, granmeis og ekorn stadig var på besøk.

Mens jeg sitter og skriver, ser jeg litt lenger bort på spisebordet, og der ligger det jammen 2 av stoffene jeg brukte i løperen og puta.  De hadde jeg funnet fram i går og lagt på spisebordet for å vurdere om jeg kunne sy en spiseløpere eller brikker for å ha der.  Det er nok noe med meg og orange og 70-tallets stil!

Da jeg var inne på sidene til E-bay fant jeg en del «gamle minner», dvs. stoffer som jeg hadde og som jeg sydde av for 10-12 år siden.  Det var da jeg startet med quilting.  Jeg gledet meg stort over alle de flotte stoffene som var å få tak i.  Mange av butikkene solgte stoffer fra Kaffe Fassett, men nå tror jeg det ikke  er så enkelt å få tak i dem i Norge.  Om man vil ha tak i stoffene, har bl.a. Glorious Color et godt utvalg, men mange av de «gamle» stoffene har de dessverre ikke lengre.

Dissed stoffene er fra serien "Paperweight" av Kaffe Fassett og er fortsatt å få tak i.
Dissed stoffene er fra serien «Paperweight» og er fortsatt å få tak i.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *